weer de brand
Home » Over ons

Over ons

Voorkomen is beter dan genezen

Noorderlinge verzekeraars heeft een missie: Brand voorkomen en het leed ten gevolge van brandwonden tot een minimum beperken. Om die reden heeft zij dit platform opgericht.

Onwetendheid en onbewustheid zijn misschien wel de belangrijkste oorzaken van brand. Vaak zijn het echter hele simpele maatregelen die genomen kunnen worden om brand te voorkomen. Bewustwording creëren gaat echter verder dan alleen dit platform. Het is namelijk voor iedereen goed om eens stil te staan bij de risico’s die je kunt lopen op het gebied van brand. De gevolgen kunnen namelijk enorm zijn.

Wij werken daarom nauw en intensief samen met een groot aantal adviseurs. Dit zijn specialisten op het voorkomen en beperken van brandschade en dit zijn ook de specialisten die de zaken voor je afwikkelen als je toch brandschade heeft. 

‘Ik heb de dood in de ogen gezien en niets te verliezen.’

‘Toen ik het revalidatiecentrum verliet, was ik niet meer welkom op mijn oude basisschool. Dat deed pijn.’

Britt Lents
Slachtoffer

Partners

Het initiatief voor Weer de Brand is genomen door Nederlandse Brandwonden Stichting en Noorderlinge verzekeraars. De ontwikkeling van Weer de Brand is daarnaast in samenwerking gegaan met een groot aantal partners. Noorderlinge verzekeraars werkt samen met een groot aantal adviseurs in Nederland. Zij kunnen je wegwijs maken op het gebied van preventieve maatregelen.

“De beste zorg aan patiënten, de hoogst mogelijke kwaliteit van leven en de meest effectieve preventie, daar gaan wij voor.”

Rob Baardse
Directeur Nederlandse Brandwonden Stichting

Voorkom brandwonden! Help mee